Bingocams webcam bingo

Het spelen van online bingo en elkaar kunnen zien via de ebcam is natuurlijk een fantastisch concept en dit wordt mogelijk gemaakt door Bingocams. Bingocams viert inmiddels haar vierde verjaardag en een groot voordeel is ddat spelers hier ook gratis bingo kunnen spelen. Naast een royale welkomstbonus krijgen nieuwe spelers ook nog eens vijf euro gratis speelgeld om de bingospellen voor echt geld uit te proberen. U kunt zowel met of zonder webcam spelen en het is de moeite waar om eerst even de gratis bingorooms te bezoeken alvorens u een account aanmaakt.

Een leuk spelelement van het spelen bij Bingocams is zodra u een prijs heeft gewonnen en de webcam aan heeft staan, zo kunt u op het moment dat u de bingokaart vol heeft dit delen met andere webcam gebruikers. Vergelijkbaar met het winnen van een bingoprijs bij de bingoclub of op de camping. Tevens kunt u de webcam opname van het moment van winnen laten gebruiken voor promotie doeleinden waarmee u nog een extra vergoeding maakt en kans maakt op nog eens 1000 euro extra als dit wordt verkozen tot de video van de maand.

Nieuwe speler bonus

Als nieuwe speler krijgt u een match up bonus van 200% dat kan oplopen tot maximaal 100 euro. Zonder dat u geld hoeft te storten ontvangt u sowieso direct vijf euro gratis speelgeld na het voltooien van het registratie proces. Zodra u daadwerkelijk geld overmaakt naar uw spelersrekening heeft u op het eerste bedrag dat u stort recht op de welkomstbonus dat kan oplopen tot maximaal 100euro, houdt hier dus rekening mee met het eerste bedrag dat u stort.

Met het gratis speelgeld kunt u echte geldprijzen winnen en er zijn wekelijks ook leuke bonusacties waar Bingocams u van op de hoogte houdt. Wanneer u geld overmaakt met iDEAL ontvangt u ook nog eens een bonus!

Betalen per telefoon

Bingocams onderscheidt zich van de andere bingoaanbieders niet alleen vanwege de webcams maar ook qua betaalmethoden. U kunt hier namelijk ook bingokaarten via een 0900 nummer kopen. Betalen met een mobiel of vaste telefoon is eenvoudig en wordt door veel spelers gebruikt. U kunt ook gebruik maken van de andere betaalmethoden zoals iDEAL, Neteller, Skrill, Mastercard, Visa en Paysafe.